De zondag van Steyl Promotion staat volledig in het teken van oldtimers. Eigenaren van deze schitterende voertuigen komen van heinde en verre uit Nederland, Duitsland en België naar Steyl om hun sieraad aan de vele toeschouwers te tonen en deel te nemen aan de inmiddels befaamde toertocht.

Al in de vroege zondagochtend komen tal van bijzondere auto’s vanuit alle windrichtingen naar de zogenaamde Patersplak aan de Parkstraat in Steyl. Deze unieke accommodatie is gelegen in de kloostertuinen van de Paters van Steyl (Societas Verbi Divini SVD) en vormt het decor voor deze jaarlijkse happening. De deelnemers aan Steyl Promotion worden verwacht tussen 10.00 uur en 11.30 uur.
De toertocht zal om 11.30 uur van start gaan.

Optredens

Joekskepel De Mootwörm 10.30 – 13.00 uur
Duo Ritmiek & co 15:00 tot 18:00 uur.

Toertocht

Het hoogtepunt van Steyl Promotion is een toertocht door de mooie omgeving. De rijders van de toertocht zullen tussen 12.00 – 12.30 uur vertrekken. De jaarlijks wisselende route voert langs schilderachtige wegen en door charmante dorpjes in een adembenemende landschap. Onderweg zijn er ruime mogelijkheden om stops te maken bij historische bezienswaardigheden en lokale juweeltjes of gezellige horecagelegenheden.

Inschrijfgeld

Oldtimers

KM tour

Oldtimershow

De toertocht eindigt zoals gebruikelijk bij het feestpaviljoen op de Patersplak in Steyl. Rond 15.00 uur keren de deelnemers terug en zijn de nostalgische voertuigen voor de liefhebbers van dichtbij te bewonderen. De middag wordt gevuld met live-muziek en in de omgeving van de Patersplak zijn diverse bezienswaardigheden: de oldtimer-trucks op het parkeerterrein van de voormalige kloosterdrukkerij, het fameuze Missiemuseum en het Wereldpaviljoen is geopend en ook het Ketelhuis zet de deuren open voor bezoekers.

Inschrijven

Bent u in het bezit van een oldtimer en van plan om mee te doen aan de toertocht? Schrijf u dan in via het inschrijfformulier elders op deze website. Mocht u nog twijfelen, inschrijven kan ook ter plaatse op zondagochtend tussen 10.00 – 11.00 uur aan de informatiebalie bij het feestpaviljoen.

Contact gegevens

steylpromotion@kaetelaers.nl

Steyl Promotion wordt georganiseerd door.

Stel hier uw overige vragen