Stap terug in de tijd en ervaar de charme van vervlogen tijden met de Oldtimer Truck Tour, georganiseerd door het Steyler Mack Truck Treffen! Deze bijzondere tour biedt een unieke gelegenheid om een glimp op te vangen van de nostalgie en het erfgoed van oldtimer trucks, allemaal tegen een prachtig decor in de omgeving van Steyl.

Op zaterdagochtend verzamelen eigenaren van prachtig gerestaureerde oldtimer trucks zich voor het begin van een avontuurlijke reis door de geschiedenis van het wegtransport. De deelnemende trucks, elk een stukje levende geschiedenis, zijn fraai gerestaureerd en worden zorgvuldig onderhouden. Op de parkeerplaats van de voormalige kloosterdrukkerij aan de Kloosterstraat in Steyl stellen deze nostalgische mastodonten zich op om bekeken te worden.

 

Nostalgie van voertuigen

 

Rond de klok van 12:00 uur vertrekt de caravan voor hun parade door de omgeving. Na een dag vol avontuur keren de deelnemers tussen 15:00 en 16:00 uur terug naar Steyl, waar ze worden verwelkomd met een feestelijke sfeer.

Kosten

Old timer trucks

KM tour

Reis door de tijd

De trotse eigenaren blijven vervolgens met hun oldtimer trucks op Steyl logeren om ook op de zondag van Steyl Promotion hun prachtexemplaren te laten bezichtigen.

Voor meer informatie kijk op website of Facebook pagina van  SMTT.

Contact gegevens

steylpromotion@kaetelaers.nl

Steyl Promotion wordt georganiseerd door.

Stel hier uw overige vragen